ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόπειρα φόνου πίσω από τα μαχαιρώματα στον Πρωταρά - Συνελήφθη ο 38χρονος, σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Απόπειρα φόνου πίσω από τα μαχαιρώματα στον Πρωταρά - Συνελήφθη ο 38χρονος, σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Συνελήφθη μετά από δικαστικό ένταλμα που εξασφαλίστηκε εναντίον του, ο 38χρονος Ελληνοκύπριος, μόνιμος κάτοικος Λευκωσίας, που φέρεται να μαχαίρωσε 41χρονο, επίσης Ελληνοκύπριο, στην αυλή του σπιτιού του στον Πρωταρά, το πρωί της Πέμπτης 08 Ιουνίου.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 38χρονος είναι αυτά της απόπειρας φόνου και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας για τα οποία συνελήφθη γύρω στις 12:00 το μεσημέρι.

Όσον αφορά των 41χρονό, φέρει πολλαπλά ανοιχτά τραύματα στο θώρακα, στην πλάτη, στην κοιλιά, στο λαιμό και στο πρόσωπο. Έγινε εισαγωγή του στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείο Αμμοχώστου και αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο 38χρονος δράστης φέρει ανοικτό κάταγμα δεξιού ποδιού και αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο. Τα αίτια που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό του 41χρονου μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου επικεντρώνονται στην αναζήτηση μαρτυρίας από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή. Ο 38χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου για διαδικασία προσωποκράτησης.

Yπενθυμίζεται ότι γύρω στις 07:30 το πρωί (08/06), λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμό προσώπου στην οικία του, ενώ γύρω στις 08:15 οι Αρχές έλαβαν νέα πληροφόρηση για άνδρα που κρατούσε μαχαίρι στον χώρο υποδοχής ξενοδοχείου στην περιοχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top