Έβαλαν όπισθεν με όχημα και έσπασαν την πόρτα σε σούπερ μάρκετ - Ψάχνει δύο πρόσωπα η Αστυνομία

Έβαλαν όπισθεν με όχημα και έσπασαν την πόρτα σε σούπερ μάρκετ - Ψάχνει δύο πρόσωπα η Αστυνομία

Απόπειρα ληστείας σε υπεραγορά, στον δρόμο Κισσόνεργας-Πέγειας, σημειώθηκε γύρω στις 4.20 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ημιφορτηγό όχημα πήρε φόρα με την όπισθεν και διέλυσε τη μεταλλική συρόμενη πόρτα του supermarket δημιουργώντας ζημιές αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Από το όχημα, κατέβηκε ένα άτομο το οποίο, όπως καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, φορώντας κουκούλα, έτρεξε στο ταμείο όπου τελικά δεν βρήκε τίποτα, με αποτέλεσμα να φύγει άρον άρον. Τον ύποπτο φαίνεται να περίμενε δεύτερο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα και τράπηκε σε φυγή.

Η σκηνή αποκλείστηκε και η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες της απόπειρας ληστείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE