LIFESTYLE

Νίνο: Από ποια ασθένεια πάσχει - «Δεν υπάρχει κάποια γιατρειά»

Νίνο: Από ποια ασθένεια πάσχει - «Δεν υπάρχει κάποια γιατρειά»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 Ελλάδος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Νίνο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για το χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συγκατοικεί με τη Ζόζεφιν.

«Έχω cluster headache, το έχω από παιδάκι και έχω μάθει να ζω με αυτό. Δεν με ενοχλεί πια. Δεν είναι απλός πονοκέφαλος, είναι ένας πόνος μέχρι τη μέση. Λένε ότι μετά τα 45 αποχωρεί. Έχω ψαχτεί αλλά δεν υπάρχει κάποια γιατρειά για αυτό. Παλαιότερα με επηρέαζε ψυχολογικά, πλέον όχι», ανέφερε ο Νίνο.

«Έχω κάνει 1-2 κουβέντες με ψυχολόγο, γιατί μου είπαν οι άλλοι να πάω. Έχει σημασία το σύστημα της σκέψης σου να είναι καθαρό, ρεαλιστικό, με ποιους ανθρώπους συναναστρέφεσαι», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής, ενώ για το γεγονός ότι κυκλοφορεί με γυαλιά ηλίου ξεκαθαρίζει: «Δε βλέπω καλά χωρίς τα γυαλιά και κάνω μορφασμούς. Έχω κάνει εγχείρηση για τη μυωπία αλλά ξαναγύρισε. Είναι υπερμετρωπικός αστιγματισμός».

Σημειώνεται ότι η αθροιστική κεφαλαλγία (cluster headache) είναι από τους πιο επώδυνους πονοκεφάλους που υπάρχουν. Το χαρακτηριστικό της είναι ότι παρουσιάζει έξαρση σε ορισμένες χρονικές περιόδους. Από το γεγονός αυτό, ότι αθροίζεται, δηλαδή συσσωρεύεται χρονικά, παίρνει και το όνομά της. Δεν υπάρχει οριστική θεραπεία για την απαλλαγή από την αθροιστική κεφαλαλγία.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτο σινιάλο από ΕΕ προς Ερντογάν, ενθαρρυμένη η Λευκωσία

Βιώσιμο το δημόσιο χρέος της Κύπρου – Πού αναμένεται να κυμανθεί μέχρι το 2026

Μήπως είσαι δικαιούχος για μειωμένο ρεύμα 20% και δεν το γνωρίζεις; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Οικιακή βοηθός έκλεβε χρυσαφικά – Την «τσάκωσαν» να τα βγάζει φωτογραφίες και να τα πουλά στο διαδίκτυο

Οδηγοί προσοχή! Κλειστό σήμερα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Παρέλαβε πακέτο με ναρκωτικά από το εξωτερικό – Χειροπέδες σε 34χρονο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top