LIFESTYLE

Τομ Χόλαντ για τη σχέση του με τη Ζεντάγια: «Είναι κάτι ιερό, δεν το χρωστάμε σε κανέναν»

Τομ Χόλαντ για τη σχέση του με τη Ζεντάγια: «Είναι κάτι ιερό, δεν το χρωστάμε σε κανέναν»

Ο Τομ Χόλαντ και η Ζεντάγια σπάνια μιλούν δημόσια για τη σχέση τους, όμως ο ηθοποιός θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα ορισμένες λεπτομέρειες.

Μιλώντας στο «Hollywood Reporter», εξήγησε πόσο σημαντικό είναι για αυτούς να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα «φώτα», αφού τη θεωρούν κάτι «ιερό» για αυτούς.

«Η σχέση μας είναι κάτι, για το οποίο είμαστε πολύ προστατευτικοί και θέλουμε να την κρατήσουμε όσο πιο ιδιωτική γίνεται, είναι κάτι ιερό για εμάς», είπε αρχικά ο Τομ Χόλαντ.

«Δεν θεωρούμε ότι χρωστάμε σε κανέναν, είναι δικό μας θέμα και δεν έχει καμία σχέση με την καριέρα μας», τόνισε στη συνέχεια.

Αναφορικά με την απουσία της αγαπημένης του από την πρεμιέρα της νέας σειράς, «Crowded Room», όπου πρωταγωνιστεί ο Χόλαντ, δήλωσε: «Επισκέφτηκε τη γιαγιά της. Είμαστε δύο άνθρωποι πολύ απασχολημένοι και αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε στις δύο αντίθετες άκρες του κόσμου. Οπότε, δεν μπορούσε να έρθει».

Τέλος, αποκάλυψε πως εκτός από την υποκριτική, ο ίδιος τρέφει μεγάλη αγάπη για το γκολφ. Μάλιστα, φρόντισε να μεταδώσει το «πάθος» του και στη σύντροφό του, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν πολλές φορές μαζί στο γήπεδο.

«Της έχω κάνει μερικά μαθήματα. Είναι από τη φύση της πολύ ταλαντούχα, μια πραγματική αθλήτρια. Οπότε, το έμαθε πολύ γρήγορα», σημείωσε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top