ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Αισχρά τρανσφοβικά σχόλια από τον Σούνακ – Το βίντεο που τον «καίει»

Βρετανία: Αισχρά τρανσφοβικά σχόλια από τον Σούνακ – Το βίντεο που τον «καίει»

Απίστευτες καταγγελίες σε βάρος του Βρετανού Πρωθυπουργού, Ρίσι Σούνακ, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο οποίος φέρεται να έκανε τρανσφοβικά σχόλια, τα οποία καταγράφτηκαν με κάμερα κινητού.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ φέρεται να κοροϊδεύει σε βίντεο τρανς άτομα, σε πλάνα που κοινοποιήθηκε αποκλειστικά στο PinkNews.

Στο βίντεο ακούγεται ένας άντρας να κάνει σχόλια για «γυναίκες που έχουν πέη» και να κοροϊδεύει τον ηγέτη των Φιλελεύθερων Δημοκρατικών Εντ Ντέιβι επειδή υποστηρίζει τα τρανς δικαιώματα. Σύμφωνα με το Pink News ο άντρας που ακούγεται είναι ο βρετανός πρωθυπουργός.

Τα πλάνα προέρχονται από ένα πάρτι με την Επιτροπή του 1922 – μια ομάδα βουλευτών που συνεδριάζει εβδομαδιαίως όταν συνεδριάζει το Κοινοβούλιο – στις 5 Ιουνίου 2023.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέχρι και εκατό βουλευτές, συμπεριλαμβανομένων Τόρις όπως ο πρόεδρος της επιτροπής του 1922 Sir Graham Brady και ο υπουργός υποθέσεων βετεράνων Johnny Mercer. Στη συγκέντρωση ήταν επίσης ο Philip Hollobone, βουλευτής Kettering και ο Desmond Swain, βουλευτής New Forest West.

Στην ηχογράφηση που διέρρευσε, ο Σουνάκ ακούγεται να λέει: «Κατά την ίδια χρονική περίοδο, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι ο Εντ Ντέιβι ήταν πολύ απασχολημένος. Όπως και εγώ, πιθανότατα μπορείτε να δείτε ότι προσπαθούσε να πείσει τους πάντες ότι οι γυναίκες είχαν ξεκάθαρα πέη. Όλοι θα ξέρετε ότι είμαι μεγάλος θαυμαστής οποίου σπουδάζει μαθηματικά μέχρι τα 18, αλλά αποδεικνύεται ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στη βιολογία».

Δείτε το βίντεο:

 ΠΗΓΗ: in.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top