LIKE ONLINE

Αυτή η συλλεκτική Ferrari βγαίνει στο «σφυρί» - Η απίστευτη τιμή πώλησής της - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αυτή η συλλεκτική Ferrari βγαίνει στο «σφυρί» - Η απίστευτη τιμή πώλησής της - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μια πανέμορφη, συλλεκτική Ferrari 250GT, δημιούργημα του οίκου Boano, θα δημοπρατηθεί στις 8 Ιουλίου στο Μονακό, με την τιμή της να κυμαίνεται από 1,39 έως 2,14 εκατομμύρια δολάρια.

Το εκλεπτυσμένο, αγωνιστικών προδιαγραφών, Grand Turismo, είναι δημιούργημα του Μάριο Φελίτσε Μποάνο από το μακρινό 1956 και διακρίθηκε στα χέρια του σπουδαίου οδηγού της εποχής Ζαν ντε Βρουμ.

Ουσιαστικά ο Μποάνο, πήρε την άδεια της Ferrari, για να τροποποιήσει το πρωτότυπο του 1954, που παρουσίασε ο Πινινφαρίνα. Βασικός στόχος του Ιταλού κατασκευαστεί ήταν να μειώσει σημαντικά το βάρος του αμαξώματος.

Το κατάφερε χαμηλώνοντας αισθητά την οροφή (Low Roof) και χρησιμοποιώντας περισσότερο αλουμίνιο και λιγότερο ατσάλι. Επιτρέποντας στους οδηγούς να αξιοποιήσουν περισσότερο τις «χάρες» του τρίλιτρου Colombo V12 κινητήρα.

Είναι, πραγματικά, αξιοθαύμαστο ότι αυτό το εκλεπτυσμένο αυτοκίνητο, με το μπλε μεταλλικό χρώμα, τη λευκή οροφή και τον αριστοκρατικό συνδυασμό χρωμάτων (μπλε-κρεμ) στο δερμάτινο σαλόνι, διατέθηκε για αγωνιστική χρήση.

Το αυτοκίνητο παραδόθηκε το 1956 στον Λουίτζι Κινέτι, κορυφαίο εισαγωγέα της Ferrari στις ΗΠΑ και συμμετείχε στο Grand Prix του Νάσαου, με οδηγό τον Ζαν ντε Βρουμ.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top