Καναδάς: Δύο νεκροί σε συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Καναδάς: Δύο νεκροί σε συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Ελικόπτερο CH-147 Chinook της καναδικής πολεμικής αεροπορίας συνετρίβη σήμερα στην Οτάβα, παρασύροντας στον θάνατο δύο από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος.

Το Σινούκ εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατέπεσε στα νερά του ποταμού Οττάβα. Τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στην περιοχή εντόπισαν δύο επιζώντες, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες και στους συναδέλφους των θυμάτων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην Αγλατζιά - Κάηκαν ολοσχερώς τέσσερα λεωφορεία - Δείτε βίντεο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE