Εκκωφαντική έκρηξη σε όχημα 27χρονου -«Σηκώθηκε στο πόδι» η Αργάκα

Εκκωφαντική έκρηξη σε όχημα 27χρονου -«Σηκώθηκε στο πόδι» η Αργάκα

Στο πόδι σηκώθηκε η κοινότητα της Αργάκας τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/06), μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε όχημα 27χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα του 27χρονου ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του και με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν οι έρευνες.

Μάλιστα, οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι η έκρηξη ήταν εκκωφαντική, τρομάζοντας τους πολίτες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE