ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα «είπε» με τον Πρέσβη της Ελλάδας ο Υπ. Γεωργίας - Συμφώνησαν σε συνέχιση της στενής συνεργασίας

Τα «είπε» με τον Πρέσβη της Ελλάδας ο Υπ. Γεωργίας - Συμφώνησαν σε συνέχιση της στενής συνεργασίας

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ξενοφώντος είχε σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, στο γραφείο του, εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ιωάννη Παπαμελετίου.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, επιβεβαιώθηκαν οι διαχρονικά εξαίρετες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και συζητήθηκαν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης της στενής συνεργασίας με την Ελλάδα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος τόσο σε διμερές επίπεδο, όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Ξενοφώντος ενημέρωσε τον Πρέσβη της Ελλάδας για διάφορες θεματικές του Υπουργείου και ζητήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας των δύο χωρών, προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα και τους νέους τομείς που έχουν δημιουργηθεί, με στόχο την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι, ο γεωργικός τομέας, τόσο στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα, έχει πολλά κοινά σημεία, η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών θα είναι υποβοηθητική στην αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων και στην εξεύρεση βέλτιστων λύσεων σε διάφορα ζητήματα.

Ο Πρέσβης της Ελλάδας, από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό για την εποικοδομητική συνάντηση, διαβεβαίωσε για τη συνέχιση της στενής συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας σε θέματα γεωργίας, αγροτικής ανάπτυξης και περιβάλλοντος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top