«Μπλοκάρει» την πρωτεύουσα η αυριανή διαμαρτυρία - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

«Μπλοκάρει» την πρωτεύουσα η αυριανή διαμαρτυρία  - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Ενόψει της αυριανής εκδήλωσης διαμαρτυρίας του Παγκύπριου Συνδέσμου Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων, η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι κατά την ώρα της εκδήλωσης, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί γύρω στις 11π.μ., στο σημείο διέλευσης στον Άγιο Δομέτιο, οι δρόμοι που οδηγούν στο συγκεκριμένο σημείο, θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση.

Ακολούθως, οι συμμετέχοντες, αναμένεται να συνεχίσουν την διαμαρτυρία τους έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Κατά την εκεί παραμονή τους, το τμήμα του δρόμου μπροστά από το Προεδρικό, θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση.

Καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE