ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηγεσία ΔΗΣΥ: Συνεχίζει τις επαφές με τη βάση της Παράταξης - Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ηγεσία ΔΗΣΥ: Συνεχίζει τις επαφές με τη βάση της Παράταξης - Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Στη Λευκωσία συνεχίστηκαν οι επαφές της ηγεσίας του ΔΗΣΥ με τη βάση της Παράταξης, κάνοντας πράξη αυτό που είχε εξαγγελθεί. Οι συναντήσεις για την πόλη και επαρχία Λευκωσίας ξεκίνησαν την Παρασκευή 23 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν σήμερα Δευτέρα αργά το απόγευμα.

Οι επαφές άρχισαν με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους Προέδρους των Τοπικών Επιτροπών καθώς επίσης και με Κοινοτάρχες στελέχη του ΔΗΣΥ.

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής συμπεριλαμβάνονταν, επίσης, συναντήσεις με την Επαρχιακή Γραμματεία, τη ΓΟΔΗΣΥ, την Οργάνωση Νέων Επιστημόνων και τη ΝΕΔΗΣΥ Λευκωσίας, ενώ ξεχωριστή συνάντηση υπήρξε και με τις Κλαδικές Επιτροπές των εργαζόμενων στο δημόσιο και ημιδημόσιο τομέα.

Το ολοήμερο πρόγραμμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε με επαφές με Δημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Σχολικούς Εφόρους και Προέδρους Τοπικών Επιτροπών στους Δήμους Λατσιών, Γερίου, Ιδαλίου, Κυθραίας και Μόρφου.

Το πρόγραμμα για τη Λευκωσία ολοκληρώνεται σήμερα με ξεχωριστές συναντήσεις με στελέχη, Δημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους Τοπικών Επιτροπών στους Δήμους Λευκωσίας, Έγκωμης, Αγίου Δομετίου, Αγλαντζιάς, Στροβόλου, Τσερίου και Λακατάμιας.

Επίσης, ξεχωριστή συνάντηση έχει διευθετηθεί με την Επαρχιακή Επιτροπή της Οργάνωσης Πρεσβυτέρων Πολιτών.

Όλοι οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες στις συναντήσεις εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις εποικοδομητικές συζητήσεις. Η νέα ηγεσία στέλνει στα στελέχη το ισχυρό μήνυμα της δυναμικής επανεκκίνησης της Παράταξης, σε πνεύμα συνεργασίας και συνθηκών ενότητας.

Μετά τη Λάρνακα και τη Λευκωσία ανάλογες επαφές προγραμματίζονται και με τα στελέχη και οργανωμένα σύνολα των Επαρχιών Λεμεσού, Πάφου, Αμμοχώστου και Κερύνειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top