Χάος στον αυτοκινητόδρομο: Προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο - Ο λόγος

Χάος στον αυτοκινητόδρομο: Προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο - Ο λόγος

Αυξημένη τροχαία κίνηση παρατηρείται εδώ και λίγη την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας.

Συγκεκριμένα καταγράφεται αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας παρά τα Λύμπια, με αποτέλεσμα να έχει προκληθέι κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κίνηση οφείλεται σε εργασίες κλαδεμάτων διενεργούνται στο σημείο. 

*φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Βόμβα» από Α. Δημητρίου – «Καταγγελία για στενή συνεργάτη της Υπ. Υγείας, που φέρεται να εξυπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα»

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Ήρθαν σε αντιπαράθεση και τους μαχαίρωσε – Σε κρίσιμη η κατάσταση 19χρονος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE