ΠΑΡΑ-THEMA

Γκρίνιες σε Υπουργείο – Λειτουργοί ζητούν την μετακίνησή τους επειδή δεν μπορούν να συνεργαστούν με Υπουργό - Έντονο παρασκήνιο

Γκρίνιες σε Υπουργείο – Λειτουργοί ζητούν την μετακίνησή τους επειδή δεν μπορούν να συνεργαστούν με Υπουργό - Έντονο παρασκήνιο

Αυξάνονται ολοένα και περισσότερο οι γκρίνιες από μεγάλο αριθμό λειτουργών σε συγκεκριμένο Υπουργείο, οι οποίοι, όπως πληροφορούμαστε, θέλουν διακαώς να μετακινηθούν από αυτό.

Αιτία για αυτή την αναστάτωση, η οποία διογκώνεται όσο περνά ο καιρός, φαίνεται πως είναι η Υπουργός που έχει διοριστεί τους τελευταίους μήνες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και η οποία διακατέχεται από μεγάλη ανασφάλεια, ενώ περιτριγυρίζεται από... αυλικούς.

Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να αποδείξει η ίδια ότι παράγει έργο, απαγορεύει σε λειτουργούς να προβούν σε δηλώσεις, ειδικά σε τηλεοπτικούς σταθμούς, γεγονός που ενοχλεί, τόσο τους ίδιους όσο και τα ΜΜΕ. 

Επιπρόσθετα, δημοσιογράφοι διαμαρτύρονται διότι η εν λόγω Υπουργός δεν απαντά στις τηλεφωνικές κλήσεις αλλά ούτε και στα μηνύματα. Γεγονός που δυσκολεύει - προφανώς- το έργο τους.

Τα αρνητικά σχόλια, πάντως, για την συγκεκριμένη Υπουργό δεν είναι λίγα, με αρκετούς από τους λειτουργούς να την κατηγορούν, τονίζοντας την ανάγκη όπως σταματήσει να κάνει... απλά συναντήσεις για το θεαθήναι και να ασχοληθεί σοβαρά με σειρά ζητημάτων για τα οποία χρειάζονται άμεσες και σοβαρές λύσεις.

Το μόνο που απομένει, πλέον, είναι να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και εάν τελικά θα μπει ένα τέλος σε όλο αυτό το… θρίλερ προτού το Υπουργείο μείνει χωρίς προσωπικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top