Χειροπέδες σε 28χρονο για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου στη Λευκωσία

Χειροπέδες σε 28χρονο για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου στη Λευκωσία

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση, δυνάμει δικαστικού διατάγματος, άντρας ηλικίας 28 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού στη Λευκωσία με την Αστυνομία να αναφέρει ότι την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 5 τα ξημερώματα χθες, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον δρόμο, έξω από την κατοικία της ιδιοκτήτριας του, στον Στρόβολο. Μέλη της Πυροσβεστική Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά, από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο αυτοκίνητο είχε τεθεί κακόβουλα.

Για τον εμπρησμό προέκυψαν στοιχεία, κατά τη διερεύνηση από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, εναντίον του 28χρονου υπόπτου. Αυτός συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, λίγο μετά τις 11 το πρωί. Ακολούθως οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο έπειτα από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα κράτησης του διάρκειας 6 ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE