ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγουδάμε για τον Πανίκκο – Η θλιβερή πραγματικότητα πίσω από τη μουσική βραδιά στη «Διαχρονική»

Τραγουδάμε για τον Πανίκκο – Η θλιβερή πραγματικότητα πίσω από τη μουσική βραδιά στη «Διαχρονική»

Το βράδυ της Τρίτης 10 Μαρ. 2015, έμελλε να είναι μοιραία για τον 28χρονο Πανίκκο, ο οποίος σε ώρα δουλειάς (delivery), συγκρούστηκε επί της οδού Αγίου Δημητριανού, με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 41χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υποσκληρίδιο και επισκληρίδιο αιμάτωμα και κατάγματα στο πρόσωπο και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Η συνέχεια του δράματος:
Εφόσον, ο Παναγιώτης δεν ανταποκρινόταν σε οποιανδήποτε θεραπεία, οι νευροχειρούργοι προχώρησαν σε επέμβαση αφαίρεσης μετωπιαίου οστού με σκοπό να  αποσυμπιεστεί ο εγκέφαλος. Έπειτα, τέθηκε σε πλήρη καταστολή. 

Μετά από αρκετό καιρό νοσηλείας στην εντατική, μεταφέρθηκε στον νευροχειρουργικό θάλαμο. Εκεί του έγιναν εκ νέου εξετάσεις και εντοπίστηκε υδροκεφαλία. Οι νευροχειρούργοι εκτίμησαν ότι χρειάζεται να προχωρήσουν σε επέμβαση τοποθέτησης βαλβίδας και με το πέρας της επέμβασης θα γινόταν παραπομπή του σε κέντρο αποκατάστασης. 
Τελικά ο Παναγιώτης στάλθηκε στο κέντρο αποκαταστάσεως χωρίς την βαλβίδα.

Η σημερινή πραγματικότητα και ο λόγος που τραγουδάμε για τον «Πινέλο»
Ο Παναγιώτης, που όλοι ξέρουμε ως Πανίκο και οι στενοί του φίλοι φώναζαν «Πινέλο», καθώς έχει τρομερό ταλέντο στην κομμωτική, χρειάζεται άμεσα την επέμβαση τοποθέτησης της βαλβίδας, ύστερα και από τη σύμφωνη γνώμη του Δρ. Κωνσταντίνου Βιολάρη. 

Η επέμβαση αυτή κοστίζει €18.000 (δεκαοχτώ χιλιάδες ευρώ), τις οποίες η οικογένεια του αδυνατεί να πληρώσει. Συνεπώς, φίλοι της οικογένειας αλλά και του Παναγιώτη, διοργανώνουν μουσική βραδιά με τίτλο «Τραγουδάμε για τον Πανίκκο», την Πέμπτη 27 Αυγ. 2015 στη Διαχρονική μουσική σκηνή στη Λευκωσία. Η είσοδος είναι €10 / άτομο με ένα ποτό. 

Να σημειώσουμε ότι τόσο το μαγαζί, όσο και οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν, προσφέρουν αφιλοκερδώς στη βραδιά, γεγονός που η οικογένεια καθώς και οι φίλοι του Παναγιώτη, εκτιμούν ιδιαίτερα.  

Σου ζητάμε να είσαι εκεί…  Να γίνεις μέρος της ανάρρωσης του Πανίκου μας…. 


Δείτε εδώ την πρόσκληση για τη βραδιά στο Facebook

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top