ΑΚΕΛ για εκποιήσεις: «Νυν υπέρ πάντων οι τράπεζες για ΔΗΣΥ και συγκυβέρνηση Χριστοδουλίδη»

ΑΚΕΛ για εκποιήσεις: «Νυν υπέρ πάντων οι τράπεζες για ΔΗΣΥ και συγκυβέρνηση Χριστοδουλίδη»

«Για άλλη μια φορά το κοινοβουλευτικό λόμπι των τραπεζών και των ταμείων εμπόδισε την προστασία των δανειοληπτών όπως αυτή κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα και το κοινοτικό κεκτημένο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και τα κόμματα της συγκυβέρνησης, συνεχίζει, «καθόρισαν το αποτέλεσμα μπλοκάροντας έτσι ξανά την αποκατάσταση του δικαιώματος των δανειοληπτών για την πρόσβασή τους στη Δικαιοσύνη. Είναι πραγματικά θλιβερό το γεγονός ότι οι ηγεσίες των συγκυβερνώντων κομμάτων με συναγερμικά επιχειρήματα και κινδυνολογία επιτέθηκαν από το βήμα της Βουλής στην πρόταση αυτή. Πρόκειται για μια νέα πισώπλατη μαχαιριά στους χιλιάδες οικογενειάρχες και μικροεπιχειρηματίες που ζουν με την απειλή των εκποιήσεων από τις τράπεζες και τα ταμεία-γύπες», σημείωσε.

«Η κοινωνία συνθλίβεται από την ακρίβεια, τα ενοίκια, τα επιτόκια, την απειλή των εκποιήσεων. Όμως για το μέτωπο ΔΗΣΥ και συγκυβέρνησης Χριστοδουλίδη, νυν υπέρ πάντων οι τράπεζες», τονίζει καταληκτικά το ΑΚΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά από μία έντονη συζήτηση και αντεγκλήσεις για την αναβολή ή μη της ψήφισης των επίμαχων προτάσεων νόμου για τις εκποιήσεις, η Ολομέλεια της Βουλής με 27 ψήφους υπέρ και 27 ψήφους κατά, απέρριψε την επίμαχη πρόταση νόμου που κατατέθηκε από Βουλευτές όλων των κομμάτων εκτός του ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.