LIFESTYLE

Η Rihanna αυτή τη φορά είναι... ερωτευμένη και ιδού η απόδειξη

Η Rihanna αυτή τη φορά είναι... ερωτευμένη και ιδού η απόδειξη

H RiRi μπορεί να μας απασχόλησε αρκετά με τη σχέση της με το Leonardo DiCaprio, αλλά αυτός ο έρωτας φαίνεται να είναι τόσο δυνατός που η τραγουδίστρια δεν μπορεί να τον κρατήσει κρυφό.

Πολλά ειπώθηκαν και μέχρι να εμφανιστεί με τον Lewis Hamilton στο καρναβάλι της πατρίδας της, τίποτα δεν ήταν σίγουρο. H Rihanna, όμως απαθανατίστηκε να κάνει και μικρές εξορμήσεις με τον αγαπημένο της πάνω σε ένα φουσκωτό σκάφος. Κατά τη διαμονή της στα Barbados μοίρασε το χρόνο της μεταξύ φίλων και οικογένειας, αλλά πάνω από όλα ήταν ο... έρωτας. Θέλει να κάνει focus σε αυτό το αγόρι.

Ελπίζουμε, η τραγουδίστρια να βρήκε πια το «λιμάνι» της και να τη δούμε να κάνει νέα βήματα στα προσωπικά της.

Πηγή: queen.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top