Ήταν θέλημα Μπεζούς - χατ-τρικ ο Ουκρανός - Νίκησε 3-2 η Ομόνοια

Ήταν θέλημα Μπεζούς - χατ-τρικ ο Ουκρανός - Νίκησε 3-2 η Ομόνοια

Η Ομόνοια με χατ-τρικ του Ρομάν Μπεζούς νίκησε 3-2 την Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν για τον β' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς την Πέμπτη 3 Αυγούστου στο ΓΣΠ.

Στο α' ημίχρονο η Καμπάλα άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' και στη συνέχεια η Ομόνοια επιδίωξε να αντιδράσει. Οι πράσινοι δημιούργησαν συνθήκες για την ισοφάριση, εντούτοις οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι τόσο στην αντεπίθεση όσο και από στημένες φάσεις. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή βγήκε... αλώβητη, ενώ στο 45' ο Μπεζούς με εκτέλεση φάση ισοφάρισε σε 1-1 πριν την λήξη του α' ημιχρόνου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE