LIKE ONLINE

Ντελιβεράς στις ΗΠΑ δεν άντεξε την ζέστη και έκανε βουτιά σε πισίνα σπιτιού - Βίντεο

Ντελιβεράς στις ΗΠΑ δεν άντεξε την ζέστη και έκανε βουτιά σε πισίνα σπιτιού - Βίντεο

Ένας διανομέας της Amazon στη Νότια Καλιφόρνια βρήκε έναν αναζωογονητικά μοναδικό τρόπο για να δροσιστεί μέσα στην καυτή ζέστη. Ο αγνώστου ταυτότητας οδηγός έκανε αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την απροσδόκητη και διασκεδαστική συνάντησή του με την πισίνα ενός πελάτη στο προάστιο Gardena του Λος Άντζελες.

Όταν έφτασε στην κατοικία του πελάτη, ο διανομέας παρατήρησε ένα σημείωμα που είχε αφήσει στην άκρη της πισίνας και τον προσκαλούσε να κολυμπήσει αν το επιθυμούσε. Αρπάζοντας την ευκαιρία για μια αυθόρμητη στιγμή διασκέδασης, ο οδηγός διάβασε το σημείωμα, άφησε στην άκρη το τηλέφωνό του και κατευθύνθηκε κατευθείαν προς το μικρό βατήρα της πισίνας.

Με ακλόνητο ενθουσιασμό, ο οδηγός διανομής, ντυμένος ακόμα με την πλήρη στολή της Amazon, με καπέλο και παπούτσια, έκανε ένα τολμηρό άλμα από το σανίδι, εκτελώντας μια τέλεια βουτιά στα φιλόξενα νερά.

Δείτε βίντεο:

Το διασκεδαστικό περιστατικό εξαπλώθηκε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε με την ανάλαφρη και απροσδόκητη επίδειξη χαράς από τον υπάλληλο της Amazon, δείχνοντας ότι ακόμη και μέσα σε ένα φορτωμένο πρόγραμμα παραδόσεων, μπορεί κανείς να βρει μια στιγμή παιχνιδιού.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αποκάλυψε αργότερα στο TikTok ότι δεν περίμενε ποτέ ότι ο διανομέας θα δεχόταν την προσφορά και εξεπλάγη πλήρως όταν έλεγξε το βίντεο ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top