ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδωσε σημεία ζωής η Αγγλοκύπρια – Μάθε πού βρίσκεται και με ποιον επικοινώνησε…

Έδωσε σημεία ζωής η Αγγλοκύπρια – Μάθε πού βρίσκεται και με ποιον επικοινώνησε…

Σημεία ζωής έδωσε η 33χρονη Αγγλοκύπρια, η οποία εξαφανίστηκε στις 19 Αυγούστου από το αεροδρόμιο Λάρνακας και εκ τότε περιπλανιέται στους δρόμους.

 

Tης Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Tothemaonline, η 33χρονη, την οποία βλέπετε και στην πιο πάνω φωτογραφία, επικοινώνησε τηλεφωνικώς το μεσημέρι με την μητέρα της στην Βρετανία.

Της ζήτησε να της στείλει χρήματα, για να αγοράσει αεροπορικό εισιτήριο και να επιστρέψει σπίτι τους στην Βρετανία.

Η Αγγλοκύπρια μετά από καυγά με την μητέρα της ήρθε σε συγγενείς της στην Κύπρο. Οι δικοί της έχασαν τα ίχνη της από την Τετάρτη, οπότε και ο θείος της, την μετέφερε γύρω στα μεσάνυχτα,  από τη Λευκωσία στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, για να «πετάξει» για Βρετανία, ένα ταξίδι που δεν πραγματοποίησε.

Η 33χρονη εξαφανίστηκε από το αεροδρόμιο και για αρκετές ώρες κανείς δεν γνώριζε που βρισκόταν.  Η συμπεριφορά της δεν εξέπληξε τους συγγενείς της, αφού όπως πληροφορούμαστε το έκανε και πέρυσι όταν ξανά  ήρθε στην Κύπρο.  Η  κατάσταση της νεαρής είναι εκτός ελέγχου. Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και συχνά εμπλέκεται σε καυγάδες και εξαφανίζεται χωρίς λόγους.

Η αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία ότι χθες το βράδυ (20/08/2015), θεάθηκε να περιπλανιέται στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.   

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top