Ανακάμπτει ο όμιλος LEPTOS; Όφειλε μισό δις στην Τρ. Κύπρου το 2013, όμως ετοιμάζεται για το Del Mar! (pics&vid)

Ανακάμπτει ο όμιλος LEPTOS; Όφειλε μισό δις στην Τρ. Κύπρου το 2013, όμως ετοιμάζεται για το Del Mar! (pics&vid)

Ο όμιλος Leptos σύμφωνα με αποκαλυπτικά δημοσιεύματα περί τα τέλη του 2013, όφειλε στην Τράπεζα Κύπρου μέχρι το καλοκαίρι του έτους, το αστρονομικό ποσό των 510 εκατομμυρίων ευρώ!

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποίησε το Lemesos-blog .com ο όμιλος ετοιμάζεται για ένα εντυπωσιακό εγχείρημα. Ο λόγος για το Del Mar τα σχέδια του οποίου έχουν λάβει όλες τις απαραίτητες πολεοδομικές άδειες.

Επιμέλεια: Φάνης Μακρίδης

Το Del Mar, που θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία των Ομίλων εταιρειών Leptos και Zavos (Group), θα  ανεγερθεί στην τουριστική περιοχή, δίπλα από τα McDonalds, επί του παραλιακού δρόμου, σε μια έκταση 28470 τ.μ. με τη συνολική πρόσοψη του έργου να φτάνει σε μήκος τα 170 μέτρα, με απόσταση μόλις 25 μέτρων από την θάλασσα.

Θα διαθέτει πολυτελή διαμερίσματα, χώρους αναψυχής, καταστήματα, εσωτερικό και εξωτερικό spa, πισίνες και το πιο σημαντικό, πανοραμική θέα προς τη θάλασσα.

Αξίζει να σημειωθεί πώς από τους 15 ορόφους που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός για το έργο, φαίνεται πώς τελικά θα ανέβει στους 28 ορόφους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE