Άγριoς ξυλοδαρμός στα κατεχόμενα οδήγησε στον θάνατο 29χρονου - Πέθανε από γροθιές στο κεφάλι - Διερευνάται φόνος

Άγριoς ξυλοδαρμός στα κατεχόμενα οδήγησε στον θάνατο 29χρονου - Πέθανε από γροθιές στο κεφάλι - Διερευνάται φόνος

Στον θάνατο 29χρονου οδήγησε άγριος ξυλοδαρμός που συνέβη σε μπαρ στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με Τ/κ ΜΜΕ, το θύμα πρόκειται για τον 29χρονο Hüseyin Mavideniz, με την «αστυνομία» να διερευνά φόνο.

Όπως αναφέρουν Τ/κ δημοσιεύματα, άτομο χτύπησε άγρια ​​τον 29χρονο με γροθιές στο κεφάλι. Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η «αστυνομία» προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου ενώ αναζητείται ακόμα ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι μετά τον θάνατο του Hüseyin Mavideniz, θυμωμένοι συγγενείς που ήρθαν στο Νοσοκομείο, έσπασαν τζάμια και έκαναν χάος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE