ΔΙΕΘΝΗ

Αυστραλία: Νεκρή για πάνω από 10 χρόνια η γυναίκα που βρέθηκε τσιμεντωμένη σε τοίχο - Δεν είχε δηλωθεί καν η εξαφάνισή της

Αυστραλία: Νεκρή για πάνω από 10 χρόνια η γυναίκα που βρέθηκε τσιμεντωμένη σε τοίχο - Δεν είχε δηλωθεί καν η εξαφάνισή της

Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα τα λείψανα της οποίας βρέθηκαν πέρυσι μέσα σε έναν τσιμεντένιο τοίχο, όπως υποστηρίζει η αστυνομία της Αυστραλίας, εκτιμώντας πως η δολοφονία έγινε πριν από περισσότερο από μια δεκαετία.

Η Τάνια Λι Γκλόβερ, γεννημένη το 1971, είχε προβλήματα όρασης και ακοής και ήταν περίπου 38 ετών τη στιγμή του θανάτου της, όπως ανέφερε η αστυνομία του Κουίνσλαντ σε δήλωσή της την Πέμπτη. Φαίνεται πως η Γκλόβερ ήταν μία «βαθιά απομονωμένη γυναίκα» για την οποία υπάρχουν ελάχιστα στοιχεία καθώς δεν είχε δηλωθεί καν η εξαφάνισή της.

Ο θάνατος της έγινε γνωστός όταν καθαρίστριες βρήκαν τον περασμένο Δεκέμβριο τα λείψανα της πίσω από έναν τσιμεντένιο τοίχο στο υπόγειο ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Alderley στα προάστια του Brisbane.

Χρειάστηκαν οκτώ μήνες για να επιβεβαιώσουν οι αρχές την ταυτότητα της Γκλόβερ χρησιμοποιώντας το DNA και τις βάσεις δεδομένων, δήλωσε ο επιθεωρητής Andrew Massingham στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι ο θάνατός της αντιμετωπίζεται ως ανθρωποκτονία, και για αυτό γίνεται έρευνα. 

«Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν πολύ κλειστή στον εαυτό της, είχε έναν πολύ ήσυχο και συγκρατημένο τρόπο ζωής και δεν ήταν ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε ο Massingham.

Η αστυνομία επικοινώνησε με τους γονείς της και δήλωσαν πως είχαν χάσει επαφές μαζί της λίγο καιρό πριν την εξαφάνισή της ενώ πίστευαν ότι είχε μετακομίσει κάπου αλλού στη χώρα.

Οι αρχές, όπως μεταδίδει το CNN, κάνουν έκκληση σε όποιον την γνώριζε ή είχε οποιαδήποτε επαφή μαζί της από το 2006 μέχρι το 2010 που έμενε στην συγκεκριμένη περιοχή να επικοινωνήσει μαζί τους.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top