ΕΛΛΑΔΑ

Φωκίδα: Στη ΜΕΘ το 4χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε στο κεφάλι από σανίδα SUP σε παραλία

Φωκίδα: Στη ΜΕΘ το 4χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε στο κεφάλι από σανίδα SUP σε παραλία

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται το 4χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε από σανίδα SUP σε παραλία της Σεργούλας στη Φωκίδα και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο 4χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων με τραύματα στο κεφάλι και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, δεν έχει διασωληνωθεί και από τις εξετάσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να κινδυνεύει η υγεία του.

Το παιδί την ώρα που βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του στην παραλία ξέσπασε ξαφνικά δυνατό μπουρίνι. Από την δύναμη του αέρα σηκώθηκαν τα SUP που βρίσκονταν εκεί, με αποτέλεσμα μία από τις σανίδες να χτυπήσει το παιδί στο κεφάλι.

Λουόμενοι έτρεξαν να βοηθήσουν το παιδί, καθώς και μία γιατρός που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο. Θυμίζεται πως ο 4χρονος, αν και είχε σφιγμό, δεν είχε ανακτήσει τις αισθήσης του.

Ασθενόφορο παρέλαβε τον 4χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top