ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γέμισαν οι εκδρομικοί χώροι στο Τρόοδος - Σε ποιους υπάρχει ακόμα χώρος

Γέμισαν οι εκδρομικοί χώροι στο Τρόοδος - Σε ποιους υπάρχει ακόμα χώρος

Τη μέγιστη πληρότητά τους έχουν φτάσει πολλοί εκδρομικοί χώροι στο Τρόοδος και σε δασικές περιφέρειες σε ολόκληρη την Κύπρο.

Σε νεότερη ανακοίνωσή του για το θέμα, το Τμήμα Δασών αναφέρει ότι στις 13:00, λόγω της ομαδικής εξόδου προς τις Δασικές Περιοχές, με την ευκαιρία του Δεκαπενταύγουστου, στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Τροόδους οι εκδρομικοί χώροι Πλατανιών, Μέσα Ποταμού, Τροοδίτισσας, Φράκτης του Ξυλιάτου, Κάμπος του Λιβαδιού, Πασιά Λιβάδι, Ξεραρκάκα και Γεφύρι Παναγιάς είναι υπερπλήρεις.

«Η πληρότητα των υπόλοιπων εκδρομικών χώρων της Δασικής Περιφέρειας Τροόδους, η ώρα 13:00 έφθασε στα ακόλουθα ποσοστά: Μάραθος (90%), Αγία Παρασκευή (80%), Αρμυρολίβαδο (70%), Καμπί του Καλογήρου (50%), Φράκτης του Προδρόμου (40%), Καπουρά (30%), Κακομάλλης (15%) και Ασίνου (10%)», προσθέτει.

Στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Πάφου, οι εκδρομικοί χώροι Μαυραλής και Πυκνής είναι υπερπλήρεις, συνεχίζει.

Συμπληρώνει ότι η πληρότητα των υπόλοιπων εκδρομικών χώρων της Δασικής Περιφέρειας Πάφου, η ώρα 13:00 έφθασε στα ακόλουθα ποσοστά: Σμιγιές (90%), Μονασιήλακα (60%), Αγιά (60%), Σταυρός Ψώκας (50%), Τίμης (40%), Λιβάδι (30%), Ξυσταρούδα (30%), Κομιτιτζή (20%), Άγιος Μερκούριος (30%), Ραντί (20%) και Πέρα Βάσας (10%).

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου, οι εκδρομικοί χώροι Μάντρα του Καμπιού, Κόρνος και Κιόνια είναι επίσης υπερπλήρεις.

«Η πληρότητα των υπόλοιπων εκδρομικών χώρων της Δασικής Περιφέρειας Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου, η ώρα 13:00 έφθασε στα ακόλουθα ποσοστά: Δελίκηπος (20%), Άγιος Αντώνιος (20%), Άγιοι Ανάργυροι (20%), Άγιος Νίκανδρος (20%). Τα Πάρκα Ορόκλινη, Δασάκι Άχνας, Εθνικό Δασικό Πάρκο Ριζοελιάς, Αγίου Γεωργίου Αθαλάσσας, Αθαλάσσας και Δασάκι Άχνας έχουν επισκεφθεί μικρός αριθμός ατόμων», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top