ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα του μικρού Νικόλα - Η καταγγελία στην αστυνομία και ανακοίνωση του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα του μικρού Νικόλα - Η καταγγελία στην αστυνομία και ανακοίνωση του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Το φως της δημοσιότητας έχει δει νέα απάτη με επιτήδειους που χρησιμοποιούν το όνομα του μικρού Νικόλα, ώστε να αποσπάσουν χρήματα "δήθεν" για θεραπεία του.

Η εθελοντική ομάδα "Εθελοντές Κύπρου" με ανάρτηση και παρουσίαση μαρτυριών κάλεσε τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

 

Μάλιστα ο πατέρας του μικρού Νικόλα ενημέρωσε ότι η οικογένεια δεν έχει ουδεμία σχέση με τους συγκεκριμένους εράνους, και ότι έχει γίνει καταγγελία στην Αστυνομία.

Παρομοίως ο Σύνδεσμος "Ενα όνειρο μια ευχή" με ανακοίνωση έκανε γνωστή την απάτη , συμβουλεύοντας το κοινό.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις Ένα Όνειρο Μια Ευχή ανακοινώνει ότι δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με εράνους που διεξάγονται με χρήση του ονόματος του Συνδέσμου και το όνομα συγκεκριμένου παιδιού. Η υπόθεση έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία. Ο Σύνδεσμος δεν κάνει εράνους ονομαστικά για συγκεκριμένα παιδιά και καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί γιατί κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την ευαισθησία του κόσμου και αυτό αποβαίνει σε βάρος των σωστών Συνδέσμων που βοηθούν τους συνανθρώπους μας. Παράκληση όπως κοινοποιήσετε το μήνυμα αυτό».

Οι μαρτυρίες

Μέσα από την ομάδα "Εθελοντές Κύπρου" έγιναν γνωστές μαρτυρίες πολιτών , όπου επιτήδειοι προσέγγισαν κόσμο για τον "ψεύτικο έρανο" για το μικρό Νικόλα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top