ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μονή: Ανατροπή οχήματος στο οποίο επέβαινε μωρό 18 μηνών! – Συγκρούστηκε με 21 αυτοκίνητα!

Μονή: Ανατροπή οχήματος στο οποίο επέβαινε μωρό 18 μηνών! – Συγκρούστηκε με 21 αυτοκίνητα!

Όσο περνούν οι ώρες τόσο πιο εύκολα αντιληπτός γίνεται ο τεράστιος κίνδυνος στον οποίο εξέθεσε ο 32χρονος από τον Στρόβολο συμπολίτες μας.

Ο δράστης της… κούρσας θανάτου -λίγο πριν ανακοπεί η πορεία του στο ύψος της Μονής με το κλεμμένο ταξί μάρκας Mercedes-  πρόλαβε να συγκρουστεί με όχημα κοπέλας, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να καταλήξει σε χαντάκι και να ανατραπεί. Η νεαρή μάνα είχε και το 18 μηνών παιδί της μέσα, το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεαρός από τον Στρόβολο έκλεψε ταξί στην Πάφο! - Συγκρούστηκε με 15 οχήματα στον αυτοκινητόδρομο

Μεγάλη μορφή ο 32χρονος από τον Στρόβολο που έκανε άνω κάτω τον αυτοκινητόδρομο
 

 

Μέχρι στιγμής έγιναν 21 καταγγελίες στο Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, από κατόχους οχημάτων, οι οποίοι συγκρούστηκαν με το Mercedes που έκλεψε ο δράστης. 

Σημειώνεται πως για τον 32χρονο εξασφαλίστηκε διάταγμα νοσηλείας του στο νοσοκομείο Αθαλάσσας μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Ανάλογα με την ψυχολογική του κατάσταση, θα αποφασιστεί η παραπομπή του σε δίκη.

Πάντως, οι αστυνομικοί στη Λεμεσό, δεν άργησαν να καταλάβουν ότι ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό καταμαρτυρούσαν οι αντιδράσεις και οι απαντήσεις του.

«Είπα του να με πάρει Λευκωσία τζιαί εν με έπαιρνε». Αυτό απάντησε όταν ρωτήθηκε από αστυνομικό, δείχνοντας πως πίστευε ότι η ενέργειά του ήταν απόλυτα φυσιολογική. 

Εξάλλου, μαρτυρία από πολίτη που εξασφάλισε ToThemaOnline καταδεικνύει το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισαν οι οδηγοί. «Πέρασε δίπλα μου από τη σήραγγα της Πάφου τρέχοντας με 200 χλμ/ω. Δεν τον είδα, τον άκουσα…» μας ανέφερε χαρακτηριστικά με νόημα ευυπόληπτος πολίτης.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top