Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας 53χρονη - Την έψαχναν για υπόθεση απαίτησης χρημάτων με απειλές

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας 53χρονη - Την έψαχναν για υπόθεση απαίτησης χρημάτων με απειλές

Στην σύλληψη 53χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου που καταζητείτο για υπό διερεύνηση υπόθεση διάπραξης κακουργήματος και απαίτησης χρημάτων με απειλές.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες Δευτέρα και περί ώρα 14:45 το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας συνελήφθη κατά την αναχώρηση της γυναίκα 53 ετών ηοποία καταζητείτο με δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με τα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, και απαίτησης χρημάτων με απειλές.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί από 49χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου στο ΤΑΕ Πάφου τον Ιούλιο. Σύμφωνα με την καταγγελία η γυναίκα με την οποία είχαν προχωρήσει σε κάποιου είδους συναιτερισμό που αφορούσε την αγοραπωλησία σπιτιών φαίνεται ότι είχε καταθέσει στην εταιρεία το χρηματικό ποσό γύρω στις 21.000 ευρώ και επειδή δεν τους επέφερε το ζητούμενο κέρδος η όλη κατάσταση απαίτησε πίσω τα χρήματα της.

Επίσης τρίτο πρόσωπο τηλεφώνησε στον 49χρονο και φέρεται να τον απείλησε με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων στην 53χρονη. Από τότε εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον της.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE