Συνεχίζονται οι εργασίες στον Αγ. Γεώργιο για εντοπισμό Τ/κ αγνοουμένων

Συνεχίζονται οι εργασίες στον Αγ. Γεώργιο για εντοπισμό Τ/κ αγνοουμένων

Αργά και προσεκτικά προχωρούν οι εργασίες σε χώρο στον κατεχόμενο Άγιο Γεώργιο Κερύνειας για να διαπιστωθεί κατά πόσο εντός του αναποδογυρισμένου οχήματος που ανακαλύφθηκε κατά τις ανασκαφές της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους (ΔΕΑ) στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν αγνοούμενοι, και συγκεκριμένα οι Τ/κ Σεβκέτ Καντίρ και Ιμπραχίμ Νιντάι, οι οποίοι αγνοούνται από το 1963.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της τ/κ εφημερίδας “Γενί Ντουζέν”, με τίτλο “Το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο..Ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για αγνοούμενους”, ο βοηθός του Τ/κ μέλους στη ΔΕΑ, Μουράτ Σοϊσάλ, είπε ότι το αυτοκίνητο είναι αναποδογυρισμένο, φαίνονται οι τροχοί αλλά λόγω των πληροφοριών ότι μέσα στο αυτοκίνητο μπορεί να βρίσκονται δύο Τ/κ αγνοούμενοι από το 1963 οι εργασίες προχωρούν με αργούς και προσεκτικούς ρυθμούς.

Είπε ακόμα ότι λόγω της καθυστέρησης στις εργασίες, το όχημα αναμένεται να ρυμουλκηθεί ή την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Αναφέρεται ακόμα ότι οι πληροφορίες που δόθηκαν στη ΔΕΑ κάνουν λόγο για τους Τ/κ  αγνοούμενους από το 1963, Σεβκέτ Καντίρ και Ιμπραχίμ Νιντάι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE