LIFESTYLE

Αποκαλυπτικό: 9+1 διάσημοι της showbiz μας λένε πότε και πως… ξεπαρθένεψαν!

Αποκαλυπτικό: 9+1 διάσημοι της showbiz μας λένε πότε και πως… ξεπαρθένεψαν!

Μπορεί να κράζουμε τους διάσημους που γίνονται θέμα της επικαιρότητας για κάθε άκυρο λόγο και βγάζουν στη φόρα κάθε πλευρά της προσωπικής τους ζωής, τόσο που παύουν να έχουν τέτοια.

Ωστόσο, πάντα το κοινό διψάει για να μάθει τα κρυφά μυστικά, να δει πως ζουν, τι κάνουν και γενικότερα τις πικάντικες λεπτομέρειες.

1. Αντζελίνα Τζολί: "Όταν έκανα σεξ για πρώτη φορά με το αγόρι μου, τα συναισθήματα δεν ήταν αρκετά. Σε κάποια στιγμή κόλλησα το κορμί μου πάνω του και για να νιώσω ότι όντως τα σώματα μας δένονται, πήρα ένα μαχαίρι και τον έκοψα. Μετά το έκανε κι αυτός. Καλυφθήκαμε με αίμα και η καρδιά μου άρχιζε να χτυπά σαν τρελή".

2. Λένα Ντάνχαμ : Την πρώτη μου φορά ήρθε η φίλη μου Όντρι που ζούσε δίπλα μου, μου χτύπησε την πόρτα, άνοιξε και είδε τον άντρα που έχανα την παρθενιά μου να βρίσκεται από κάτω μου. Εκείνη κατάλαβε τον ενθουσιασμό και μου φώναξε "Mazel Tov". Δεν του το είχα πει ότι ήμουν παρθένα. Του είπα ότι απλώς δεν το είχα κάνει πολύ. Πόνεσε, αλλά όχι όσο περίμενα. Εκείνος ήταν νευρικός και δεν ολοκλήρωσε.

3. Κλόε Καρντάσιαν : Ήμουν 14 ετών και τα είχα με 18χρόνο. Τώρα μου φαίνεται αηδιαστικό, αλλά τότε νόμιζα ότι ήμουν πολύ κουλ. Πιέστηκα μέσα μου να κάνω σεξ. Ίσα που ήξερα το σώμα μου. Σκεφτόμουν ότι αν δεν το έκανα δεν θα ήμουν κουλ ή δεν θα ήθελε να μου μιλάει ο φίλος μου. Για τα επόμενα τρία χρόνια δεν έκανα ξανά σεξ γιατί ένιωθα άβολα με το σώμα μου.
Γιατί δεν ξαφνιαζόμαστε ρε Κλόε...;

4. Σία Λα Μπέουφ : Για κάποιον λόγο το έπαιζα πολύ γόης και ότι ξέρω από σεξ. Δεν είπα στην κοπέλα ότι ήμουν παρθένος. Της έλεγα διαρκώς "μη σε νοιάζει θα το χειριστώ εγώ το βράδυ". Το να μένω γυμνός ήταν περίεργο. Ήταν η πρώτη φορά που έμενα γυμνός μπροστά σε κοπέλα με φως και χωρίς να κρύβομαι κάπου. Θυμάμαι να βάζω ένα μαξιλάρι στο πέος μου γιατί το είχα δει σε μια πορνό ταινία. Ήμουν αδέξιος. Πήρα μια περίεργη στάση και δεν μπορούσα να μπω καλά μέσα της.


5. Μέγκαν Φοξ : Η πρώτη μου φορά ήταν ιδανική. Ήμουν ερωτευμένη και ήταν τρομερή εμπειρία. (φλώρος η Μέγκαν)

6. Άστον Κούτσερ : Ήμουν 15 ετών και έγινε στο δάσος με μια κοπέλα που μας τα έφτιαξε ένας φίλος μου. Η όλη φάση κράτησε 2 δεύτερα. Ήταν περίεργο. Δύο χρόνια μετά έκανα ξανά σεξ μαζί της για να της δείξω ότι έχω εξελιχθεί!

7. Κρις Έβανς : Την πρώτη μου φορά, με το που τελείωσα, έτρεξα ως το σπίτι ουρλιάζοντας στη μάνα μου "Μόλις έκανα σεξ. Πού είναι η κλειτορίδα;".

8. Τζέσικα Άλμπα : Μέχρι τα 18 μου δεν έβγαινα με αγόρια. Στα 18 μου ήταν που το έκανα πρώτη φορά με τον πρώην αρραβωνιαστικό μου Μάικλ Γουέδερλι. Ήμουν παρθένα. Δεν πήγε καλά. Ήθελα να κοιμηθώ για πρώτη φορά με κάποιον που είμαστε ερωτευμένοι και να είμαι προσεκτική, αλλά δεν δούλεψε.

9. Σελίν Ντιόν : Ήταν Απρίλιος του 1988, στο Δουβλίνο, στον αξέχαστο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Πήγαμε μαζί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και είχα ένα συγκεκριμένο πλάνο για το πως θα κινηθώ. Ήμουν ευτυχισμένη που ήμασταν οι δυο μας.

10. Ρόμπιν Θάικ (όταν τον ρώτησαν τι θα άλλαζε στην πρώτη του φορά) : Ήμουν 13 ετών. Θα το έκανα να διαρκέσει περισσότερο από 30 δεύτερα!

Chnews.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top