Δεσμεύτηκε! Θα είναι και αυτός απόψε στο ΓΣΠ αν και Απολλωνίστας

Δεσμεύτηκε! Θα είναι και αυτός απόψε στο ΓΣΠ αν και Απολλωνίστας

Το «παρών» στον αποψινό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Αστάνα για τα προκριματικά του Τσαμπινος Λινκ, θα δώσει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Θα ζήσει λοιπόν τον παλμό του γηπέδου και θα βρίσκεται κοντά στην προσπάθεια που θα καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές του Πασιένσια, για να πάρουν την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους.  

Ο πρόεδρος ως γνωστό, είναι ποδοσφαιρόφιλος και ενώ αν και δηλωμένος Απολλωνίστας δεν θα έχανε με τίποτα αυτόν τον κρίσιμο αγώνα, αφήνοντας για λίγο τα υπόλοιπα θέματα.

Άλλωστε δεν είναι  η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος βρέθηκε στο ΓΣΠ και μάλιστα αποδείχτηκε και γουρλής.

Το ΜΑΤι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE