LIFESTYLE

Οι... μαέστροι της τηλεθέασης και αυτοί που πασχίζουν να ακολουθήσουν - Δείτε ποια εκπομπή σημείωσε 0,0% ποσοστό

Οι... μαέστροι της τηλεθέασης και αυτοί που πασχίζουν να ακολουθήσουν - Δείτε ποια εκπομπή σημείωσε 0,0% ποσοστό

Μπορεί η νέα τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημά της, όμως κάποιοι έχουν ήδη ανοίξει το βήμα τους και άλλοι πασχίζουν να ακολουθήσουν. Χθες Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκαν οι πρεμιέρες των ενημερωτικών εκπομπών, πρωινών και μεσημβρινών.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρωινή ζώνη η πίτα της τηλεθέασης μοιράστηκε στα τρία, καθώς εκτός από τις πρωινές εκπομπές του SIGMA και του ΡΙΚ που παίζουν από την προηγούμενη εβδομάδα, στην «μάχη» μπήκε και η Κατερίνα Αγαπητού με το «Alpha Καλημέρα» που κατέγραψε στο σύνολο του πληθυσμού 21,2% σαν μεγαλύτερο της ποσοστό και 22,6% στο δυναμικό κοινό. Το μικρότερο ποσοστό που σημείωσε ήταν 7,9% στο σύνολο του πληθυσμού και 8,1% στο δυναμικό κοινό.

Το «Πρωτοσέλιδο» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και την Γαβριέλλα Ζάρτηλα σημείωσε 21,2% στο πιο υψηλότερο τέταρτο στο σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό άγγιξε μέχρι και 29,7%. Στα χαμηλά τους τώρα νούμερα, σημείωσαν 11,3% στο σύνολο του πληθυσμού και 16,3% στο δυναμικό κοινό.

Η «Πρώτη Ενημέρωση», με τους Σταύρο Κυπριανού και Σταυριανή Κωνσταντίνου σημείωσε 27,8% ως μεγαλύτερο ποσοστό στο σύνολο του πληθυσμού και μόλις 11,3% στο δυναμικό κοινό. Στις χαμηλές τους πτήσεις, έγραψαν 15% στο σύνολο του πληθυσμού και 5,4% στο δυναμικό κοινό.

Στην «μεγάλη μάχη» της μεσημβρινής ζώνης, η πρεμιέρα της εκπομπής «Alpha Ενημέρωση» με την Κάτια Σάββα, κατέγραψε 11,1% στο σύνολο του πληθυσμού, ως μεγαλύτερο ποσοστό και 19,5% στο δυναμικό κοινό. Ως χαμηλότερα ποσοστά, κατέγραψε 6,9% στο σύνολο και 6,4% στο δυναμικό κοινό.

Το «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1, με τον Νικήτα Κυριάκου σημείωσε στο σύνολο του πληθυσμού ποσοστό της τάξεως του 21,7% ως μεγαλύτερο και 22,5% στο δυναμικό κοινό. Στις χαμηλότερες του πτήσεις κατέγραψε 6,6% στο σύνολο και 6,7% στο δυναμικό κοινό. 

Το «Μεσημέρι και Κάτι» του SIGMA. με τον Χρήστο Μιχάλαρο, κατάφερε να φτάσει μέχρι 14,4% στο σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό κατέγραψε το εντυπωσιακό 33,1%. Τα χαμηλότερο ποσοστά που σημείωσε ήταν 3,6% στο σύνολο και 3,9% στο δυναμικό κοινό. 

Η «Ενημέρωση Τώρα» του OMEGA, με την Στέλλα Σάββα, σημείωσε 11,2% στο σύνολο ως μεγαλύτερο ποσοστό, ενώ στο δυναμικό κοινό κατάφερε να φτάσει μέχρι 18%. Τα πιο χαμηλά της ποσοστά, ήταν 3,7% στο σύνολο και 2,8% στο δυναμικό κοινό. 

Τέλος η εκπομπή της Κρατικής Τηλεόρασης «Από Μέρα σε Μέρα», η οποία λόγω επικαιρότητας ξεκίνησε εκτάκτως λίγο πριν τις 10:00, κατάφερε να σημειώσει μέχρι και 16,5% στο σύνολο και 14,6% στο δυναμικό κοινό. Τα χαμηλά ποσοστά που κατέγραψε ήταν 5,4% στο σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό κατέγραψε και το απογοητευτικό 0,0%

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top