«Έπιασε λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Κατάσχεσε 13.5 κιλά κάνναβης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

«Έπιασε λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Κατάσχεσε 13.5 κιλά κάνναβης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

Στην κατάσχεση ποσότητας κάνναβης βάρους 13.5 κιλών περίπου, προχώρησε χθες (10/09) η Αστυνομία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, εναντίον των οποίων διερευνάται υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, μέλη της ΥΚΑΝ, λίγο μετά τις 11.00 πριν το μεσημέρι της Κυριακής, ανέκοψαν για έλεγχο άντρα ηλικίας 53 ετών, ο οποίος διακινείτο με αυτοκίνητο στην περιοχή Πολεμιδιών. Ακολούθησε έρευνα, κατά την οποία εντοπίστηκε στον χώρο αποσκευών του οχήματος, μία ταξιδιωτική βαλίτσα, που περιείχε τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 13.5 κιλών περίπου.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 53χρονου υπόπτου, για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ αργότερα χθες, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, προχώρησαν και στη σύλληψη άντρα και γυναίκας ηλικίας 43 και 28 ετών αντίστοιχα, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον τους.

Εναντίον των τριών υπόπτων διερευνάται υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, κατοχής ναρκωτικών, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE