«Πετούν ακόμα»; Με τις Κυπριακές Αερογραμμές έφθασαν καλλιτέχνες στη Λευκωσία...

«Πετούν ακόμα»; Με τις Κυπριακές Αερογραμμές έφθασαν καλλιτέχνες στη Λευκωσία...

Μία απίστευτη γκάφα έκαναν το βράδυ της Παρασκευής, 28/08/2015 οι διοργανωτές του Nicosia Beer Fest στην τάφρο Κωνστάντζα. «Έπαιζαν» όλο το βράδυ βίντεο με τους χορηγούς του φεστιβάλ, ανάμεσα στους οποιούς είναι και οι Κυπριακές Αερογραμμές!

Με τα εθνικά αισθήματα που πολύπαθου κυπριακού λαού, «παίζει» ο Δήμος Λευκωσίας και οι άλλοι διογρανωτές του Nicosia Beer Fest...

Εκεί που ως λαός «ξεπεράσαμε» την απώλεια του Εθνικού μας Αερομεταφορεά, τον οποίο αποχαιρετήσαμε στις 9 Ιανουαρίου 2015, οι περισσότεροι με δάκρυα και πόνο ψυχής, 8 μήνες μετά, το «φάντασμα» των Κυπριακών Αερογραμμών, ξύπνησε μνήμες στο φεστιβάλ μπύρας στη Λευκωσία.

Οι διοργανωτές, μάλλον λόγω λάθους,  σε οθόνη στο χώρο της εκδήλωσης, κατά την πρώτη μέρα, παρουσίαζαν ως επίσημο αερομεταφορέα τις Κυπριακές Αερογραμμές, κατά την διάρκεια προβολής βίντεο με τους χορηγούς του φεστιβάλ.

Οι πιο παρατηρητικοί, οι οποίοι βρέθηκαν στην εκδήλωση, έμειναν έκπληκτοι με την γκάφα του δήμου και με χιουμοριστική διάθεση κάνουν λόγο για νεκρανάσταση των αερογραμμών.

Χρήστης του facebook, ανήρτησε την πιο κάτω φωτογραφία με συνοδευτικό σχόλιο για του λόγου του αληθές.  

Το Nicosia Beer Fest 2015 διοργανώνουν από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Λευκωσίας, το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λευκωσίας, και η C.K. Matrix Exhibitions Partners LTD.  Σειρά εμφανίσεων θα πραγματοποιήσει πλειάδα καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.