ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας ξόδεψε πάνω από 600.000 ευρώ για να βλέπει τον γιο του στην Κύπρο!

Πατέρας ξόδεψε πάνω από 600.000 ευρώ για να βλέπει τον γιο του στην Κύπρο!

Πραγματικά ασυνήθιστη ανθρώπινη ιστορία δημοσίευσε η αγγλική Mirror.

Το γνωστό έντυπο της Αγγλίας, ανέδειξε την ιστορία του Στίουαρτ Γουίπς, η αγάπη του οποίου για τον εννιάχρονο γιο του τον… φέρνει από την Αγγλία στην Κύπρο κάθε 15 μέρες!

Επιμέλεια: Φάνης Μακρίδης

Ο «αφοσιωμένος πατέρας», όπως εύστοχα τον χαρακτηρίζει η Mirror, μέχρι στιγμής έχει ξοδέψει πάνω από 600.000 ευρώ (450,000 στερλίνες) σε διατροφή (150.000 στερλίνες), αεροπορικά εισιτήρια, διαμονές σε ξενοδοχεία και δικηγορικά έξοδα και έχει βρεθεί σε πολύ δυσχερή οικονομικά κατάσταση. 

Πώλησε μέχρι και την εταιρεία πληροφορικής που είχε. Ωστόσο, τα λεφτά μπροστά στην αγάπη για τον γιό του είναι πολύ… λίγα.

«Το μόνο που θέλω, είναι να είμαι κομμάτι της ζωής του γιού μου» δηλώνει ο 37χρονος πατέρας από το Ρέντινγκ, η πρώην γυναίκα του οποίου (Ελληνοκύπρια) επέστρεψε στην Κύπρο με τον γιο τους πριν από επτά χρόνια.

«Από την ημέρα που γεννήθηκε ένιωσα τόσο δυνατό δεσμό μαζί του και θα πληρώσω ό,τι χρειάζεται για να είμαι ο καλύτερος δυνατόν πατέρας» δηλώνει απερίφραστα.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Έχω μείνει με χρέος και δουλεύω τόσες πολλές ώρες που έπαθα καρδιακή προσβολή. Αλλά όλα αυτά το άξιζαν… Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έκανα για να κάνω τον γιό μου ευτυχισμένο, ακόμα και αν χρεοκοπήσω».

Ο Γουίπς εργάζεται ως υπάλληλος μερικής απασχόλησης ως χρηματιστής έτσι μπορεί να δουλεύει και από την Κύπρο. 

Σύμφωνα με τα όσα λέει έχει κάνει πάνω από 190 ταξίδια για την Κύπρο και ούτε που λαμβάνει υπόψιν ότι πληρώνει 2.000 στερλίνες κάθε φορά που ταξιδεύει.

Έχει, επίσης, ξοδέψει 60.000 αγγλικές λίρες σε δικηγορικά έξοδα τα τελευταία χρόνια.

Ο 37χρονος που είναι πλέον παντρεμένος με την 44χρονη Χέιλι, έχει μαζί της μια κόρη, την 3χρονη Σοφία. Έχει επίσης μια κόρη από προηγούμενη σχέση του, την 6χρονη Πόπι.

Ο κ. Στιούαρτ έχει ταξιδέψει στην Κύπρο με τις δυο του κόρες για να αναπτύξουν δεσμούς με τον γιο του.

«Ο γιος μου περνούσε κάθε μέρα μαζί μου, μέχρι την ηλικία των 18 μηνών. Η μητέρα του αποφάσισε να μετακομίσει στην Κύπρο κάτι για το οποίο πάλεψα στο δικαστήριο, αλλά έχασα» είπε και πρόσθεσε: «Είμαι σε δεινή οικονομική θέση. Δεν ξέρω τι να κάνω. Από τη μια θέλω να βλέπω τον γιο μου να μεγαλώνει, αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω την υπόλοιπη οικογένειά μου 2.000 μίλια μακριά, σε μια ξένη χώρα, μακριά από τους φίλους της».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top