LIFESTYLE

Έφυγε παρουσιάστρια κι επέστρεψε… ηθοποιός! Το ξανθό «μωρό» της ελληνικής Tv ζορίστηκε

Έφυγε παρουσιάστρια κι επέστρεψε… ηθοποιός! Το ξανθό «μωρό» της ελληνικής Tv ζορίστηκε

Είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ελληνικής αλλά και κυπριακής τηλεόρασης, κι αυτό το έδειχναν και τα νούμερα της τηλεθέασης σε κάθε εκπομπή της.

Την περασμένη χρονιά λοιπόν, ο ρόλος της Νάντιας Μπουλέ στο Rocky Horror Show ήταν αποκάλυψη, καθώς μέσα από αυτόν είδαμε μια Νάντια πολύ διαφορετική και αρκετά απελευθερωμένη.

 «Μου το έχουν σχολιάσει πολλοί. Έκανε εντύπωση σε πολλούς από όσους με είδαν πρώτη φορά στη σκηνή, καθώς είχαν μια άλλη εικόνα για μένα λόγω της τηλεόρασης. Δυστυχώς, είναι ένα σκληρό μέσο, που τις περισσότερες φορές σού “φοράει” μια εικόνα. Πέρασα μια περίοδο στην τηλεόραση που ζορίστηκα πολύ ψυχολογικά. Το συναισθηματικό κλείδωμα που είχα αφορούσε κυρίως την προσωπική μου ζωή, γιατί με τα επαγγελματικά μου βήματα αισθανόμουν μια χαρά. Ήταν, όμως, τέτοιες οι συγκυρίες που εστίαζαν όλοι μόνο στα προσωπικά μου, με αποτέλεσμα να κλείνομαι όλο και περισσότερο. Αυτό το κομμάτι το απενοχοποίησα μέσα από το θέατρο – και αυτό έγινε σταδιακά. Με βοήθησε το γεγονός πως δούλεψα με ανθρώπους από το θέατρο, οι ηθοποιοί ανήκουν σε ένα διαφορετικό κόσμο, με άλλη κουλτούρα, αντιμετωπίζουν τα πράγματα με πιο ανθρώπινη και ουσιαστική ματιά, ενώ μέσα από τους ρόλους μου ανακάλυψα πράγματα που με έκαναν καλύτερο άνθρωπο» υποστηρίζει.

Έχει βάλει τελεία στη σχέση της με την τηλεόραση; «Όχι, ο τηλεοπτικός χώρος δεν έχει κλείσει για μένα. Συνειδητά δεν είπα “ναι” σε ορισμένες προτάσεις ή κάποιες άλλες που είδα δεν προχώρησαν εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην τηλεόραση. Αφενός έριξα όλο το βάρος μου στα μιούζικαλ και αφετέρου θα ήθελα να κάνω κάτι που να με εκφράζει πραγματικά. Αγαπώ την τηλεόραση και δεν γύρισα την πλάτη μου ποτέ σε αυτήν. Ένα χρόνο που απέχω δεν θεωρώ πως είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα. Μου έχουν λείψει κάποιοι άνθρωποι, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που δεν μου έχουν λείψει καθόλου. Παίρνοντας απόσταση συνειδητοποίησα πως έχει μια πολύ σκληρή πλευρά και ανθρώπους που, λόγω της έντονης ενασχόλησης τους με το μέσο, έχουν χάσει το ανθρώπινο κομμάτι τους. Αυτό δεν το θέλω για μένα. Πέφτουν κάποιες φορές συνειδητά να σε φάνε, είναι κάτι που βίωσα στο παρελθόν και δεν μου άρεσε καθόλου».

Το ότι έχει δοκιμάσει τον εαυτό της σε πολλά διαφορετικά πεδία έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. «Στην Ελλάδα έχουμε την τάση να βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους, μόνο που για μένα αυτό είναι χαζό, άτοπο και ξεπερασμένο. Είμαι πάντα ανοιχτή στις προκλήσεις και πιστεύω ότι κανείς δεν πρέπει να περιορίζεται λόγω του φόβου του για την κριτική που μπορεί να δεχτεί. Μεγάλωσα στο πλατό και άρχισα μέσα από την επαγγελματική μου διαδρομή να ανακαλύπτω τον εαυτό μου. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα “σήμερα θα γίνω ηθοποιός!”. Σε οτιδήποτε έχω κάνει έχω επενδύσει χρόνο, ενέργεια και χρήματα».

peoplegreece

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top