ΕΛΛΑΔΑ

«Είσαι 26 χρονών και έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθη» λέει τώρα ο Μπέος και ανεβάζει βίντεο με τον πλημμυροπαθή να του ζητάει «συγγνώμη»

«Είσαι 26 χρονών και έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθη» λέει τώρα ο Μπέος και ανεβάζει βίντεο με τον πλημμυροπαθή να του ζητάει «συγγνώμη»

Μετά το σάλο από το βίντεο που δείχνει τον Αχιλλέα Μπέο να χτυπά πολίτη στην Άλλη Μεριά Βόλου, ο ίδιος ο εμπλεκόμενος ζήτησε τελικά συγγνώμη.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος πήγε στο Δημαρχείο Βόλου, και ζήτησε συγγνώμη από τον Αχιλλέα Μπέο για τα όσα έγιναν, τα οποία έκαναν το γύρο των ΜΜΕ και προκάλεσαν σάλο.

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέβασε βίντεο με τον νεαρό να ζητά συγγνώμη, λέγοντας πως δικαιολογείται επειδή είναι 26 χρονών.

Στη σχετική ανάρτησή του με το βίντεο, ο Αχιλλέας Μπέος είπε πως πολλοί έσπευσαν να αναρτήσουν το βίντεο με τον ξύλο κάνοντας πικρόχολο σχολιασμό.

Δείτε το βίντεο και την ανάρτηση:

 

«Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Έτσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως Δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

ΥΓ. Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Άλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top