ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ.Μεταφορών: Εκφράζει λύπη για ταλαιπωρία λόγω διαμαρτυρίας οδηγών ταξί

Υπ.Μεταφορών: Εκφράζει λύπη για ταλαιπωρία λόγω διαμαρτυρίας οδηγών ταξί

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων εξέφρασε λύπη για την ταλαιπωρία των χιλιάδων πολιτών κατά τη δίωρη διαμαρτυρία των επαγγελματιών οδηγών ταξί, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, προσθέτοντας ότι τα αιτήματα των επαγγελματιών οδηγών ταξί είχαν τεθεί επί τάπητος πριν από την προγραμματισμένη διαμαρτυρία, εντούτοις η οργάνωση Ιδιοκτητών και Επιχειρηματιών Ταξί Λευκωσίας δεν ανέστειλε τη διαμαρτυρία.

Σε ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, το Υπουργείο Μεταφορών αναφέρει σχετικά με το αίτημα των επαγγελματιών οδηγών ταξί για χρήση της λεωφορειολωρίδας από το ΓΣΠ μέχρι την είσοδο της Λευκωσίας, στα φώτα «Καλησπέρα», ότι ενημερώθηκαν με επιστολή στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 ότι αυτό θα ήταν εφικτό από τις 4 Οκτωβρίου 2023.

Σε σχέση με τη μεταφορά επιβατών με αμοιβή από μη αδειούχους επαγγελματίες οδηγούς ταξί («πειρατεία»), το Υπουργείο σημειώνει ότι έχουν ήδη γίνει οι σχετικές διαβουλεύσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και το νομοσχέδιο είναι έτοιμο για να σταλεί στη Νομική Υπηρεσία για νομοτεχνικό έλεγχο.

Τέλος, αναφέρεται ότι το Υπουργείο θεωρεί τους επαγγελματίες οδηγούς συνεργάτες του και τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο θα αντιμετωπιστούν στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας των δημόσιων μεταφορών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Αναβρασμός επικρατεί στα κόμματα του κεντρώου χώρου, μετά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Σε μία προσπάθεια ανάλυσης των αποτελεσμάτων και του φαινομένου Φειδίας, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, είναι αμφίβολο εάν έχουν λάβει τα μηνύματα των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top