ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση μέχρι τις 18/10 ο 20χρονος που έκλεψε τσάντα από αυτοκίνητο στο Παραλίμνι

Υπό κράτηση μέχρι τις 18/10 ο 20χρονος που έκλεψε τσάντα από αυτοκίνητο στο Παραλίμνι

Υπό κράτηση μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία θα ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία εναντίον νεαρού ηλικίας 20 ετών, ο οποίος είναι ύποπτος για υπόθεση κλοπής περιουσίας από σταθμευμένο όχημα στο Παραλίμνι.

Οι ανακριτές της υπόθεσης προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης, σε καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο όρισε την 18η Οκτωβρίου ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο Δημόσιος Κατήγορος, λόγω των προηγούμενων καταδικών του 20χρονου και της παραβατικής του συμπεριφοράς, ζήτησε από το Δικαστήριο, όπως ο νεαρός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία της δίκης του, αίτημα το οποίο το Σώμα αποδέχθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος συνελήφθη λίγο μετά τις 7:30 χθες (3/10) το βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Η κλοπή, σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, διαπράχθηκε γύρω στη 1:00 χθες (3/10)  το μεσημέρι, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο, αλλά ξεκλείδωτο, σε περιοχή στο Παραλίμνι. Από το όχημα φέρεται να κλάπηκε η τσάντα της ιδιοκτήτριας του, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα τσαντάκι με χρηματικό ποσό 65 ευρώ, μία άδεια οδήγησης, και άλλα αντικείμενα.

Αφού στην Αστυνομία δόθηκε η περιγραφή προσώπου που θεάθηκε να περιφέρεται ύποπτα στην περιοχή όπου διαπράχθηκε η κλοπή, τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου εντόπισαν τον ύποπτο, ο οποίος ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη της κλοπής. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, ο ύποπτος υπέδειξε στα μέλη της Αστυνομίας συγκεκριμένο σημείο, όπου ανευρέθηκε μέρος της περιουσίας που είχε κλαπεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Το εμπορικό φορτηγό πλοίο Sagamore, το οποίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Λάρνακας φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, έφτασε ανοιχτά των ακτών της Ασντόντ (18 μίλια βόρεια της Γάζας) όπου βρίσκεται το μηχανοκίνητο σκάφος Roy P. Benavidez, και μεταφόρτωσε τις προμήθειες για να ξεκινήσει η διαδικασία της παράδοσης τους στους Παλαιστίνιους, όταν λειτουργήσουν οι πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top