ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: «Μίλησε» η νεκροτομή της 75χρονης Μαρίας – Όσα κατέδειξε

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: «Μίλησε» η νεκροτομή της 75χρονης Μαρίας – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της Μαρίας Παπαμιχαήλ, η οποία έχασε τη ζωή της στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας προήλθε λόγω βαρύτατης κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης και πολλαπλών κακώσεων σώματος, συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος.

Σημειώνεται ότι, τη νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Υπενθυμίζεται ότι, η οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος στον παλιό δρόμο Κόρνου – Κοφίνου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονη, με συνοδηγό την 75χρονη και επιβάτη στα πίσω καθίσματα σε παιδικό κάθισμα, κοριτσάκι ηλικίας 2.5 ετών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες και των δύο οχημάτων, με την 75χρονη να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια του οχήματος και να απεγκλωβίζεται μετά από επέμβαση των μελών της ΕΜΑΚ.

Στη συνέχεια ο 58χρονος και η 75χρονη μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ η 31χρονη και το ανήλικο κοριτσάκι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Λόγω της κρισιμότητάς της κατάστασης της υγείας της 75χρονης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγο μετά τα μεσάνυχτα υπέκυψε στα τραύματά της.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top