Λευκωσία: Έσπασαν στο ξύλο 30χρονο – Στο Νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση!

Λευκωσία: Έσπασαν στο ξύλο 30χρονο – Στο Νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση!

Γύρω στις 4.30π.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε δρόμο στη Λευκωσία, βρίσκεται τραυματισμένο ένα πρόσωπο. Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν την περιοχή, όπου εντόπισαν ένα 30χρονο, ο οποίος βρισκόταν στο έδαφος, τραυματισμένος.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία γύρω στις 4.20π.μ. χθες, ο 30χρονος δέχθηκε επίθεση από πέντε ή έξι άγνωστα πρόσωπα, τα οποία τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στον εγκέφαλο, κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα δεξιού ιγμόρειου και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE