Λευκωσία: «Μακρυχέρα» οικιακή βοηθός τίναξε την πιστωτική κάρτα της εργοδότριας της στον αέρα!

Λευκωσία: «Μακρυχέρα» οικιακή βοηθός τίναξε την πιστωτική κάρτα της εργοδότριας της στον αέρα!

Kαταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Λευκωσίας, ότι κατά τον μήνα Αύγουστο 2015, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, η πιστωτική της κάρτα, χρησιμοποιήθηκε σε αυτόματη ταμειακή μηχανή, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Κατά τις πιο πάνω χρήσεις της κάρτας της παραπονούμενης, κλάπηκε το χρηματικό ποσό των €2,800.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της οικιακής βοηθού της παραπονούμενης. Εναντίον της εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων και το χρηματικό ποσό των €1,020.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.