Πα-τέρας: «Βίασα τις κόρες μου γιατί έβαλα ίντερνετ σπίτι μου»

Πα-τέρας: «Βίασα τις κόρες μου γιατί έβαλα ίντερνετ σπίτι μου»

Την σεξουαλική εκμετάλλευση των δυο ανήλικων του κοριτσιών ηλικίας 11 και 12 χρονών παραδέχθηκε Πατέρας ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο δράστης στην κατάθεση του εξήγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του λεπτομερώς ενώ ισχυρίστηκε ότι έφτασε σε αυτό το σημείο λόγω του ίντερντετ που έβαλε σπίτι του.

Ο Πατέρας των δυο ανήλικων κοριτσιών καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων, ενώ μετά την ομολογία του παραπέμφθηκε σε ψυχίατρο, αφου παρουσιάζει νοητική υστέρηση.

Ο βιαστής πατέρας παραδέχθηκε τις ειδεχθείς πράξεις του, αναφέροντας σε κατάθεση του ότι επηρεάστηκε από το διαδίκτυο που έβαλε στο σπίτι του, δικαιολογώντας έτσι τις ερωτικές του ορμές και εξάρσεις!

Η καταδίκη βασίστηκε σε δυο γραπτές καταθέσεις που έδωσε ο κατηγορούμενος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.