ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σταυρούλα Κακουλλή ξεψύχησε στην άσφαλτο! Τι αναφέρει η Αστυνομία για το θανατηφόρο

Η Σταυρούλα Κακουλλή ξεψύχησε στην άσφαλτο! Τι αναφέρει η Αστυνομία για το θανατηφόρο

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στο αυτοκινητόδρομο Λάρνακας πριν από τον Κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού. Η 69χρονη έκανε το λάθος να χρησιμοποιήσει λανθασμένη έξοδο με αποτέλεσμα να εισέλθει στην αντίθετη κατεύθυνση.

Σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λάρνακα έχασε τη ζωή της η Σταυρούλα Κακουλλή, 69 χρόνων από την Τερσεφάνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11 το πρωί, η Σταυρούλα Κακουλλή, 69 ετών από την Τερσεφάνου, οδηγούσε το σαλούν αυτοκίνητο της στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωριού με κατεύθυνση το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Ωστόσο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, η γυναίκα φαίνεται να εισήλθε από τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος από το Φρέναρος.



Ο 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του έχοντας κανονική πορεία, δηλαδή από το αεροδρόμιο Λάρνακας με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού.

Από το δυστύχημα, η Κακουλλή τραυματίστηκε θανάσιμα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Ο 35χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκε.

Στη σκηνή έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας και του ΤΑΕ Λάρνακας και άρχισαν έρευνες. Φαίνεται ότι η άτυχη γυναίκα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ ο 35χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου έφερε κανονικά τη ζώνη του. 

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, που ήταν σφοδρότατη και έκανε το αυτοκίνητο της 69χρονης μια άμορφη μάζα σιδερικών, έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού και τη Λευκωσία.

Από την τροχαία κίνηση σχηματίστηκε ουρά αυτοκινήτων, οι οδηγοί των οποίων αναγκάστηκαν για δύο πλέον ώρες να χρησιμοποιούν μόνο τη μία λωρίδα του δρόμου.

Τελικά οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου δόθηκαν στην κυκλοφορία από την Αστυνομία γύρω στη 13.30 το μεσημέρι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top