LIFESTYLE

Παύλος Χαϊκάλης: Έχουμε επαφές με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά δεν νομίζω να συναντηθούμε

Παύλος Χαϊκάλης: Έχουμε επαφές με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά δεν νομίζω να συναντηθούμε

Ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στην πρόταση που αρνήθηκε για το θέατρο, αλλά και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» κι αρχικά, ανέφερε: «Είχα μια πρόταση για κεντρικό θέατρο, αλλά δεν την αποδέχτηκα. Δεν έχω πια καμία σχέση με τον χώρο».

«Εμείς ξέρετε, οι ηθικά κατώτεροι άνθρωποι, σε σχέση με κάποιους άλλους, οι οποίοι είναι ηθικά ανώτεροι, δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε. Μας έχουν κατατάξει κάπου, οπότε δεν είναι ανάγκη να συνεχίσουμε. Αφού έτσι το έθεσαν, έτσι το πήγαν και έτσι το έχτισαν, τόσο καιρό. Δεν μπορεί να πάει κανείς κόντρα στο σύστημα. Ακόμα και κάποιοι άλλοι που είπαν για εμένα ότι "ο Χαϊκάλης έχει φερθεί διαφορετικά", είπαν μετά "μα δεν μπορούμε να πάμε κόντρα σε αυτό το σύστημα". Εγώ τους καταλαβαίνω κι επειδή καταλαβαίνω, αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν όπως είναι. Δεν πειράζει», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη. «Έχουμε επαφές. Κάποιες φορές μιλάμε για κάποια πράγματα, τον παίρνω τηλέφωνο, με παίρνει κι εκείνος. Ειδικά μετά που βγήκε το 50-50, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Δεν έχουμε καθημερινή επαφή. Για την υπόθεση δεν έχουμε πει πάρα πολλά. Είναι ένα ζήτημα που αφορά τον ίδιο και δεν μπορεί να μιλάει κάποιος τρίτος για εκείνον εξ' ονόματός του. Δεν νομίζω να συναντηθούμε. Πλέον, ανεβαίνω σπάνια στην Αθήνα», εξήγησε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Έκανα αυτοκριτική κι είδα τα λάθη μου. Αλλάζω βήμα και πάω μπροστά. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ο καθένας είναι αντιμέτωπος με την συνείδησή του. Η ζωή μου ήταν το θέατρο. Το κεφάλαιο αυτό για μένα έχει κλείσει οριστικά».

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top