Ετήσια αύξηση 7,4% στον δείκτη παραγωγής στις κατασκευές το δεύτερο τρίμηνο 2023

Ετήσια αύξηση 7,4% στον δείκτη παραγωγής στις κατασκευές το δεύτερο τρίμηνο 2023

Ο Δείκτης Παραγωγής στις Κατασκευές κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2023 ανήλθε στις 203,62 μονάδες (με βάση 2015=100,00), σημειώνοντας αύξηση 7,4% έναντι του δεύτερου τριμήνου του 2022, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Στατιστική Υπηρεσία την Τρίτη.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, ο δείκτης αυξήθηκε κατά 10,64%.

Κατά τύπο έργου, σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 9% στα κτίρια και μείωση της τάξης του 1,4% στα έργα πολιτικού μηχανικού κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2023 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2022.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.