ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί για οκτώ μέρες οι τρεις συλληφθέντες που σχεδίαζαν δολοφονία στις Κεντρικές Φυλακές

Στο κελί για οκτώ μέρες οι τρεις συλληφθέντες που σχεδίαζαν δολοφονία στις Κεντρικές Φυλακές

Διατάγματα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών προσώπων, που συνελήφθησαν στις Κεντρικές Φυλακές χθες, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση φόνου στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, οι συλλήψεις αφορούν το ενδεχόμενο διάπραξης των αδικημάτων της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για αποτροπή της πορείας της δικαιοσύνης, της απόπειρας επηρεασμού μάρτυρα και απειλών.

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν στις κεντρικές φυλακές χθες Πέμπτη σε συντονισμένη επιχείρηση στην οποία έλαβαν μέρος μέλη του ΤΑΕ Πάφου, του ΤΑΕ Αρχηγείου και της ΜΜΑΔ. Περαιτέρω, είπε ο κ. Νικολάου, διενεργήθηκε έρευνα σε αριθμό κελιών στις κεντρικές φυλακές δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων έρευνας, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με υπό διερεύνηση υπόθεση.

Σήμερα Παρασκευή οι τρεις συλληφθέντες μεταφέρθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου. Η δικαστική διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφάλειας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top