ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπ. Δικαιοσύνης: «Ο βαθμός ασφαλείας που λειτουργούν τα Σώματα είναι υψηλός»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Ο βαθμός ασφαλείας που λειτουργούν τα Σώματα είναι υψηλός»

Κάλεσμα να μην πανικοβάλλεται ο κόσμος έκανε η Υπουργός Δικαιοσύνης Άννα Κουκκίδη - Προκοπίου αλλά να είμαστε σε επιφυλακή.

«Ο βαθμός ασφαλείας που λειτουργούν Αστυνομία και Πυροσβεστική είναι υψηλός διότι δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις στην ασφάλεια των πολιτών», σημείωσε η Υπουργός μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση».

Ερωτηθείς σήμερα που θα είναι «αστακός» η Λάρνακα για τη διαδήλωση υπέρ του ισραήλ όπους θα βρίσκεται και ο Πρέσβης του Ισραήλ και η Πρέσβειρα της Αμερικής θα τα καταφέρουν, η Υπουργός αρκέστηκε να απαντήσει πως το σημαντικό είναι να βλέπουμε μπροστά.

«Αρχηγός της Αστυνομίας είναι ένας και η ευθύνη των επιχειρησιακών πλάνων είναι δική του. Και η παύση είναι θέμα του Προέδρου. Οι προτάσεις του Αρχηγού πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικός για το μέλλον της Δύναμης και τώρα αναμένουμε την εφαρμογή τους. Αυτοί είναι ειδικοί και ξέρουν τι κάνουν και πρέπει να τους στηρίξουμε», ξεκαθάρισε η Άννα Προκοπίου ενώ πρόσθεσε ότι «η υπόθεση αυτή έχει κλείσει».

Τόνισε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι δουλειά της Υπουργού Δικαιοσύνης να γνωρίζει τα επιχειρησιακά πλάνα και η δική της ενημέρωση έχει να κάνει με το ότι έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών.

Σε σχέση με τις εξελίξεις στην περιοχή, η Υπουργός σημείωσε ότι πάντα υπάρχουν πληροφορίες για άτομα τα οποία ίσως χρειάζονται προστασία και εκεί και όπου χρειάζεται υπάρχει συνεργασία μεταξύ των διαφόρων σωμάτων και της ΚΥΠ για την προστασία τους.

Για τις κεντρικές φυλακές αρκέστηκε να αναφέρει ότι η Αστυνομία επισημαίνει διάφορα που συμβαίνουν στις φυλακές και επεμβαίνει με τον τρόπο που ενδείκνυται. «Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε ένα καλό δρόμο με τη συνεργασία Αστυνομίας και Κεντρικών Φυλακών», σημείωσε. Πρόσθεσε πως «κληρονομήσαμε διάφορα προβλήματα και για τους κρατούμενους και τους δεσμοφύλακες… έχουμε ήδη λάβει μέτρα για να αυξηθούν οι θέσεις κατά 200 μέχρι τον Σεπτέμβριο».

Τόνισε επίσης ότι δεν απαγορεύεται καμία εκδήλωση διαμαρτυρίας ποτέ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top