Κίνημα Οικολόγων: Σύγκλιση έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής μετά την παραίτηση Θεοπέμπτου από την προεδρία

Κίνημα Οικολόγων: Σύγκλιση έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής μετά την παραίτηση Θεοπέμπτου από την προεδρία

Στην σύγκλιση έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο 21 Οκτωβρίου προχώρησε το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, μετά την παραίτηση του προέδρου του, Χαράλαμπου Θεοπέμπτου από την ηγεσία του Κινήματος.

Αυτούσια η ανακοίνωση του κόμματος:

«Ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου υπέβαλε το απόγευμα, προς την Πολιτική Επιτροπή, την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. Παρόλη την ομόφωνη στήριξη που του παρασχέθηκε από τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής ο Πρόεδρος ενεργοποίησε την απόφασή του με άμεση ισχύ. Ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου ξεκαθάρισε ότι παραμένει βουλευτής του Κινήματος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής.

Η Πολιτική Επιτροπή αποφάσισε την σύγκλιση έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου. Η πρόταση προς την Κεντρική Επιτροπή θα είναι η προκήρυξη Έκτακτου Εκλογικού Συνεδρίου στις 03 Δεκεμβρίου, σε συνδυασμό με το Καταστατικό Συνέδριο για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE