Καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΚΕΒΕ ο ΔΗΣΥ - «Τέτοιοι βανδαλισμοί δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας»

Καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΚΕΒΕ ο ΔΗΣΥ - «Τέτοιοι βανδαλισμοί δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας»

Την επίθεση στα κεντρικά του γραφεία του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού  Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) κστσδικάζει ο ΔΗΣΥ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, «καταδικάζουμε με τον πλέον έντονο τρόπο την επίθεση στα κεντρικά γραφεία του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) από ομάδα αγνώστων που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών. Τέτοιοι βανδαλισμοί και πράξεις βίας, δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους».

Καταληκτικά αναφέρεται «είμαστε βέβαιοι ότι η αστυνομία θα διερευνήσει την υπόθεση και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να οδηγήσει τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE